ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Πριν 45 χρόνια σε μια κοινωνία πολύ διαφορετική και με απαιτήσεις εντελώς διαφορετικές ο κ. Χρήστος Χατζηελένης δημιουργεί μια ιδιωτική επιχείρηση τα "Ελληνικά Γαλβανιστήρια"

45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε και ένα μεγάλο ταξίδι…


20 Δεκεμβρίου 1980
H εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 ως ατομική επιχείριση με έδρα στη Μάνδρα Αττικής, μετά τη μεταφορά της από τον Πειραιά και την 10ετή απασχόληση σε διάφορες κατασκευές και κατασκευή σωλήνων. Πλέον δραστηριοποιείται στην επεξεργασία μετάλλων - εν θερμώ γαλβάνισμα παντός τύπου μεταλλικών κατασκευών- αλλά και στο εμπόριο σιδήρου. Βαδίζοντας στον χρόνο, και φτάνοντας στις αρχές του 21ου αιώνα μέσα από έναν πολύ δύσκολο για την εποχή δρόμο, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια και έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την όσο το δυνατόν καλύτερη μα προπάντων φιλικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, των ανθρώπων δηλαδή που επέλεξαν να την στηρίξουν, να συνεργαστούν μαζί της.
Το 2004 μεταφέρεται σε μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, διαθέτοντας πλέον τις πιο σύγχρονες και αυτοματοποιημένες μεθόδους γαλβανίσματος διεθνών προδιαγραφών, μηχανήματα διαχείρισης αποβλήτων, μηχανήματα επεξεργασίας χημικών για ποιοτικότερο γαλβάνισμα και καλύτερο αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν (το οποίο διασφαλίζεται και από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει σε όλα τα στάδια της παραγωγής), 5 γερανογέφυρες, γερανοφόρα φορτηγά και περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα. Το 2007 η επιχείριση παίρνει τη μορφή εταιρείας με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΗ ΑΒΕΕ.
oldclark800χ450
01 Ιανουρίου 1999
Σε αυτό το χρονικό σημείο λοιπόν σεβόμενοι όπως πάντα πρώτον τους πελάτες μας και μετά τον ίδιο μας τον εαυτό η εταιρεία πλέον "Ελληνικά Γαλβανιστηρια" επεκτείνεται, γίνεται πιο δυναμική, με ακόμα καλύτερο μα εξίσου φιλικό πρόσωπο και σε πλέον νέες, πολύ μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, με τις πιο σύγχρονες και αυτοματοποιημένες μεθόδους γαλβανίσματος διεθνών προδιαγραφών (προμηθευτής μας στο σύστημα γαλβανίσματος είναι η κορυφαία εταιρεία στο είδος σε Η.Π.Α. και Μεγάλη Βρετανία) και σε συνδυασμό με την λειτουργία συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο BS EN ISO 9001:2015. H εταιρεία μας λοιπόν διεκδικεί όλο και μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτή την σκληρή κ ανταγωνιστική αγορά και παράλληλα μπορεί να σας εγγυηθεί με σιγουριά για την άριστη ποιότητα του γαλβανίσματος καθώς βέβαια και την γρήγορη παράδοση σε όλα τα προϊόντα.
Κλείνοντας σίγουρα θα μπορούσαμε να γράψουμε αρκετά καλά λόγια για την εταιρεία μας, επειδή όμως αυτό θα ταν πολύ εύκολο και σίγουρα όχι αξιόπιστο, γιαυτό τα αφήνουμε να τα συμπληρώσετε εσείς, μετά από μια πιθανή συνεργασία μας έχοντας πλέον αποκτήσει αυτά τα σχόλια, με την δική σας συμμέτοχη, ιδιαίτερη βαρύτητα, αξιοπιστία και σίγουρα μεγαλύτερη σημασία για εμάς.

Με ειλικρινείς και φιλικούς χαιρετισμούς

- Χρήστος Χατζηελένης -

Εξοπλισμός & πρώτες ύλες

Χρησιμοποιούμε Ψευδάργυρο 99,99% καθαρό...

Η εταιρεία μας συμβαδίζοντας με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, της ανταγωνιστικότητας αλλά και των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί της, διαθέτει σύγχρονη μονάδα βιομηχανικού εξοπλισμού (από τον κορυφαίο προμηθευτή στο είδος του σε Η.Π.Α. και Ευρώπη) αυτοματοποιώντας πλέον τις περισσότερες λειτουργίες και προσφέροντας παράλληλα όπως είναι λογικό, ταχύτατη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα (κατάλληλη ποσότητα, επικάλυψη ψευδαργύρου σε κάθε αντικείμενο) αλλά και ακόμα φιλικότερο πρόσωπο προς το περιβάλλον, αν λάβουμε υπόψη μας πως η καύσιμη ύλη για τη λειτουργία του γαλβανιστηρίου πλέον είναι το φυσικό αέριο.
geranos800
Το γαλβανιστήριο διαθέτει μεγάλο στεγασμένο χώρο και αρκετά μεγάλη έκταση για την αποθήκευση των αντικειμένων. Οι εγκαταστάσεις του γαλβανιστηρίου περιλαμβάνουν οκτώ δεξαμενές και τρεις γερανογέφυρες για την εξυπηρέτηση αυτών. Η εταιρεία ακόμα διαθέτει αρκετά κλαρκ με έμπειρους χειριστές για την ασφαλή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.
clarknew800
etairikoprofil
pdf209-2small
Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι όλες οι πρώτες ύλες διαθέτουν πιστοποιητικό ποιότητας ενώ παράλληλα λειτουργεί σύστημα ανακύκλωσης των χημικών, μετά το πέρας της ζωής τους. Ακόμη σας ενημερώνουμε οτι ο ψευδάργυρος που χρησιμοποιούμε είναι 99,99% καθαρός (μέγιστη καθαρότητα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί).

Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες

πιστοποιήσεις

περισσότερα
Ελληνικα

Pin It on Pinterest

Μετάβαση στο περιεχόμενο