Ποιότητα

Η εταιρεία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γαλβανιστών (GA) και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 καθώς και 14001: 2015 (Περιβαλλοντική Διαχείριση) από την TUV AUSTRIA HELLAS .

H εταιρεία μας συμβαδίζοντας με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, της ανταγωνιστικότητας αλλά και των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί της, το 2013 ολοκληρώνει τις εργασίες τοποθέτησης μεγαλύτερου φούρνου γαλβανίσματος (από τον κορυφαίο προμηθευτή στο είδος του σε Η.Π.Α. και Ευρώπη) με δυνατότητα γαλβανίσματος κατασκευών έως 14 μέτρα και παραγωγική δυνατότητα 35 t / 8ωρο κατά μέσο όρο (αυτό κατατάσσει την εταιρεία μας σε μία από τις κορυφαίες στο χώρο σε δυνατότητα γαλβανίσματος και παραγωγής), με κύριο στόχο την όσο δυνατόν καλύτερη μα προπάντων φιλικότερη εξυπηρέτηση πελατών μας. Σήμερα η εταιρεία μας , είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της, με αξιοπιστία και ταχύτητα, και να γαλβανίσει από τις πιο απαιτητικές κατασκευές μέχρι και μικρά εξαρτήματα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες επιψευδαργύρωσης, καθαρισμό με μηχανικό τρόπο (αμμοβολή) αλλά και χημικό καθαρισμό, διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα (κατάλληλη ποσότητα, επικάλυψη ψευδαργύρου σε κάθε αντικείμενο), και μέγιστη διάρκεια ζωής των μεταλλικών επιφανειών, προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές, τις οποίες συνεχώς προσπαθούμε να πετύχουμε με ποικίλους τρόπους όπως για παράδειγμα μειώνοντας το κόστος παραγωγής χάρη στο Σύστημα Διαχείρισης Αποβλήτων που εφαρμόζουμε και συγκεκριμένα στο σύστημα ανακύκλωσης / επεξεργασίας των χημικών, μετά τον πέρας της ζωής τους.Το γαλβανιστήριο διαθέτει μεγάλο στεγασμένο χώρο και αρκετά μεγάλη έκταση για την αποθήκευση των αντικειμένων. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν δέκα δεξαμενές, τέσσερις γερανογέφυρες ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται φυσικό αέριο ως καύσιμη ύλη για την λειτουργία του γαλβανιστηρίου. Για την ασφαλή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε αρκετά κλαρκ με έμπειρους χειριστές .

zinc800

Η εταιρεία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γαλβανιστών (GA) και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Γαλβανιστών, ακόμη εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 καθώς και 14001: 2015 (Περιβαλλοντική Διαχείριση) από την TUV AUSTRIA HELLAS . Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ενώ η επιλογή των προμηθευτών γίνεται από συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να εκδώσει πιστοποιητικό ποιότητας για το γαλβάνισμα εφόσον αυτό ζητηθεί από τον πελάτη. Το γαλβάνισμα γίνεται σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN ISO 1461 & το Αμερικάνικο πρότυπο ASTM 123 και χρησιμοποιείται ψευδάργυρος καθαρότητας 99,99% (μέγιστη καθαρότητα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί) καθώς επίσης και διάφορα άλλα μέταλλα (όπως νικέλιο και αλουμίνιο) προσφέροντας άριστη ποιότητα και διάρκεια ζωής στο τελικό προϊόν , λεία και στιλπνή επιφάνεια καθώς και καλύτερη πρόσφυση, που ενισχύουν την ποιότητα, την εμφάνιση και την αντοχή του γαλβανίσματος, ενώ παράλληλα η εταιρεία δεν παύει να επενδύει σε τεχνολογικό εξοπλισμό για την επίτευξη των στόχων της, να κάνει επισκέψεις σε εκθέσεις και γαλβανιστήρια του εξωτερικού και να παρακολουθεί σεμινάρια για τεχνογνωσία και πιθανές νέες μεθόδους και ιδέες. Κατά τη διαδικασία της παραγωγής διεξάγονται αυστηροί και συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι από έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, συνεχείς μετρήσεις του πάχους επικάλυψης ψευδαργύρου και αυστηρός οπτικός έλεγχος προς αποφυγήν σταξιμάτων (υπολείμματα ψευδαργύρου) και γρεζιών.

metritis800

Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες

πιστοποιήσεις

περισσότερα